Το πρόσωπο πίσω απο την Frameverse Productions

Η φωτογραφία ήταν πάντα για εμένα αγαπημένο χόμπυ. Βασικά... η περιέργεια μου για τις φωτογραφικές μηχανές του πατέρα μου με έκανε δεινό φωτογράφο! (σε ευχαριστώ μπαμπά που με άφηνες να "παίζω" με τις φωτογραφικές σου!)

Με το πέρασμα των χρόνων, η αγάπη μου για την φωτογραφία μεγάλωσε. Εργάσθηκα για κάποια χρόνια ως δεύτερος φωτογράφος και έτσι ήρθα σε επαφή με την γαμήλια κάλυψη.
Η βιντεογράφηση ήρθε λίγο αργότερα στην ζωή μου και άλλαξε κατά πολύ τον τρόπο που διηγούμαι μια ιστορία.
Καθώς έχτιζα την αισθητική μου, άρχισα να βλέπω μια διαφορετική προσέγγιση προς αυτό που αγαπούσα να κάνω και το ήθελα ακόμα περισσότερο.
Μερικά χρόνια πρίν, αποφάσισα να ασχοληθώ πλήρως με την φωτογραφία/βίντεο. Δημιούργησα την Frameverse Productions και τα σχόλια ων πελατών μου συμφωνούν πως ήταν σωστή η απόφαση μου αυτή.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε!

Η προσέγγιση μου είναι μή επεμβατική. Αντί να σκηνοθετώ τις φωτογραφίες και να επιβάλω στο ζευγάρι να πάρει συγκεκριμένες πόζες, γνωρίζω που να βρίσκομαι και πότε ώστε να "πιάσω" την στιγμή και τα συναισθήματά της.
Παρόλο που όλοι γνωρίζουν πως υπάρχει φωτογράφος/βιντεογράφος στο μέρος, κανένας δεν μπορεί να θυμηθει που βρισκόμουν όταν τραβήχθηκε η φωτογραφία/βίντεο.
Όσον αφορά τα πορτραίτα, μερικές συμβουλές ή αστεία φέρνουν στο φώς αυθεντικά χαμόγελα.
Την μοναδική φορά που προσφέρω καθοδήγηση και τις συμβουλές μου είναι στις ομαδικές φωτογραφίες.

Η πλειοψηφία των πελατών μου δεν αινθάνονται άνετα μπροστά σε κάμερα και έχουν την εντύπωση πως δεν έχουν φωτογένεια.
Τους αποδεικνύω οτι έχουν λάθος, προσφέροντας τους μια καταπληκτική εμπειρία μπροστά απο την κάμερα!
Δεν είναι λίγες οι φορές που τα ζευγάρια, με πλατιά χαμόγελα, με έχουν ευχαριστήσει για την εμπειρία πρίν ακόμα δούν το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας μου.
Η ολοκλήρωση της εμπειρίας για το ζευγάρι έρχεται όταν βλέπουν την δουλειά μου ολοκληρωμένη. Είναι υπέροχο να βλέπω τον ενθουσιασμό στα μάτια τους!

TYPE AND HIT ENTER